Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ورزش 3»
2024-05-09@08:07:54 GMT

منزوی: ماندن در استقلال به صلاح قریب نبود!

تاریخ انتشار: ۱۱ شهریور ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۵۹۵۰۷۸

منزوی: ماندن در استقلال به صلاح قریب نبود!

اضافه شدن حسین قریب به ترکیب هیأت مدیره استقلال در شرایطی اتفاق افتاد که مدیران باشگاه به دلیل بعضی ضعفها در حوزه مدیریتی به شدت تحت فشار بودند و به نظر می رسید که صدور حکم قریب به عنوان عضو جدید هیأت مدیره، با توجه با تجربیات قبلی وی که چندین سال در دهه 70و 80 عضو هیأت مدیره باشگاه استقلال بود بتواند بسیاری از مشکلات مدیریتی این باشگاه را به تدریج کمرنگ کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش "ورزش سه"، قریب در این مدت در هیچکدام از جلسات هیأت مدیره شرکت نکرد تا با غیبتش این پیام روشن رو بدهد که از ترکیب هیأت مدیره و یا برخی موارد پشت پرده دیگر رضایت ندارد و این پرونده سرانجام عصر دیروز با خبر استعفای قریب رسما بسته شد تا مشخص شود که لایه های فوقانی مدیریت در باشگاه استقلال برای رسیدن به اشتراک نظر و انجام امور به شکلی که مورد تأیید رییس مجمع باشد فاصله زیادی دارد!


در این خصوص کامران منزوی قائم مقام سابق باشگاه استقلال که در طی این مدت نیز به عنوان همراه و مشاور حسین قریب بسیاری از ایده های مدیریتی را با همفکری و مشورت به او منتقل می کرد در گفتگویی با ورزش سه به مشکلات عمده مدیریتی در استقلال و دلایل استعفای قریب اشاره کرد.


●حضور حسین قریب در هیأت مدیره باشگاه استقلال و جدایی غیر منتظره وی چه دلایلی داشت؟با چه استدلالی آمد و چرا به این سرعت کنار کشید؟


○بحث اضافه شدن آقای قریب به ترکیب هیأت مدیره استقلال از مدتها پیش مطرح بود.حتی اولین بار که این پیشنهاد مطرح شد از وی درخواست کرده بودند که همزمان هم رییس هیأت مدیره باشگاه باشد و هم مدیرعامل، اما قریب این پیشنهاد را نپذیرفت و به هر حال مدتی گذشت تا اینکه باز هم به او پیشنهاد دادند که به عنوان رییس هیأت مدیره در باشگاه استقلال مشغول شود و برای حل مشکلات کمک کند.در این خصوص یک چارچوب مشخصی هم توافق شد و مقرر گردید که قریب طبق همان توافق برنامه هایش را در باشگاه به مرور اجرا کند.ما هم یک برنامه با همفکری هم تدوین کردیم و طبق یک جدول زمانبندی مشخص قرار بود که تمام مشکلات و ضعفها طبق برنامه برطرف شود.چون باشگاه استقلال واقعا مشکلات عمده ای در حوزه مدیریتی دارد و فاصله زیادی با معیارهای استاندارد و مورد قبول فیفا دارد که البته این مشکلات ناشی از قصور مدیران فعلی یا مدیران گذشته نیست.بلکه مشکلات ساختاری است که باید به صورت ریشه ای برطرف شود.اما به هر صورت پس از مدت کوتاهی متوجه شدیم که در استقلال اراده ای برای تحول و پیشرفت وجود ندارد و هنوز فضای نگاه به گذشته و طرح حرفهای پیش پا افتاده بر تمام امور غالب است و به همین دلیل پس از مشورتی که من و آقای قریب داشتیم به این نتیجه رسیدیم که کار کردن و وقت گذاشتن در چنین فضایی اصلا به صلاح نیست و بهتر است که دوستان طبق ایده و افکار خودشان باشگاهداری کنند!


آقای قریب شرایط خاصی برای همکاری و ماندن در هیأت مدیره داشت؟


○نه اتفاقا شرایط خاصی نداشت.حتی من شنیدم که بعضی دوستان گفته بودند که شرط قریب برای حضور در هیأت مدیره این بوده که منزوی هم مدیرعامل شود اما اصلا چنین چیزی صحت ندارد و من آنقدر مشغله شغلی و فکری دارم که فقط به عنوان دوست و همراه و مشاور در کنار آقای قریب بودم و خواهم بود.مشکلی که استقلال دارد این است که نمیخواهد خودش را با معیارهای مدیریتی استاندارد و مورد نظر فیفا تطبیق دهد.ما در همین مدت دیدیم که اینها فقط به فکر گذران روزگار هستند و با حل کردن مشکلات روزمره با تفکرات روزمره و بدون نگاه به آینده خودشان را اسیر تفکرات سنتی و نگاه به گذشته کرده اند.شما اگر دقت کنید میبینید که امروز نه تنها فوتبال و ورزش بلکه تمام حوزه ها باید منطبق با استانداردهای بین المللی کار کند وگرنه از قافله عقب می افتیم.حتی سیستم بانکداری ما به خاطر اینکه سالیان سال سیستم حسابداری بین المللی را رعایت نمیکرد دچار مشکل شد و نمیتوانستیم با دنیای امروز ارتباط داشته باشیم و مجبور شدیم خودمان را با استانداردهای روز دنیا تطبیق دهیم.استقلال هم چنین مشکلاتی دارد.الان مدتهاست که AFCروی فوتبال ما و همین مشکلات شدیدا زوم کرده و فشار می آورد که فوتبال باشگاهی ما خودش را به روز کند و بیش از10سال است که بسیاری باشگاهها این تحولات مثبت را آغاز کرده اند.استقلال اگر می خواهد طبق اصول مدیریتی صحیح حرکت کند باید چند معیار را رعایت کند که ما در برنامه ای که به باشگاه دادیم آن معیارها را به طور شفاف بیان کردیم و حتی برایمان تفاوتی نداشت که چه کسی مجری طرح باشد اما این آقایان تمایلی به تغییر و تحلول ندارند.


●در این مدت آقای قریب در جلسات هیأت مدیره هم شرکت نمی کردند


○بله خب از همان ابتدا وی متوجه اوضاع شد.بالاخره کسی که بیش از 25سال در این مملکت کار مدیریتی کرده در اولین برخورد متوجه می شود که طرف مقابلش در چه فضای فکری سیر می کند.ما در همین مدت هر چه تلاش کردیم که بتوانیم با ارائه راهکارهای گره گشا و برنامه های مدون و نگاه حرفه ای به آینده، زیر ساختها را اصلاح کنیم نشد که نشد.


تنها چیزی که در این مدت به وضوح دیدیم فاصله گرفتن از هدف بود.به واقع دوستان به جای نزدیک شدن به هدف روز به روز حتی از هدف فاصله می گرفتند و نتیجه هم مشخص است.با چنین تفکراتی هر سال به میزان بدهی های انباشته استقلال اضافه می شود و هیچ نگاهی به آینده وجود ندارد.اینها تنها دلخوشی که دارند این است که یک پولی از اسپانسر بگیرند و فعلا خرج روزمره باشگاه را از محل چنین درآمدهای مقطعی تأمین کنند و این تفکری است که عاقب شکست خواهد خورد.


●مثل اینکه به آینده استقلال خوشبین نیستید!


خب وقتی که دوستان ما در هیأت مدیره می گویند که باشگاه بزرگی مثل استقلال را می شود با هیأت مدیره سه نفره هم اداره کرد مشخص است که قرار نیست چیزی عوض شود.این پیام روشنی بود از طرف افراد خاصی در هیأت مدیره که تفکرات متفاوت با خودشان را تحمل نمی کنند و اعتقاد دارند که هر کس با ما تفاوت دیدگاه دارد از باشگاه برود!


اتفاقا خروج آقای قریب هم بر اساس همین حرفها بود.ما مشورتی که با هم داشتیم گفتیم قریب خارج شود تا حداقل ترکیب هیأت مدیره یکدست باشد و خودشان با هر معیاری که دوست دارند باشگاه را اداره کنند.لابد خود دوستان بهتر می توانند استقلال را مدیریت کنند و انشاءالله به نتیجه هم برسند که البته نتیجه کار هم خیلی زود مشخص خواهد شد!


●سؤال دیگری که مطرح می شود اینکه مگر آقای قریب قبل از گرفتن حکم و پذیرفتن مسؤلیت در هیأت مدیره از مشکلاتی همچون بدهی سنگین انباشته اطلاعی نداشت؟


○نه اصلا قرار نبود اوضاع چنین باشد.اولا که آقای قریب اطلاع نداشت که استقلال اینقدر بدهی دارد و موضوع دوم اینکه وقتی صورتهای مالی آمد و مشخص شد استقلال امسال هم کسری بودجه دارد و قرار هست باز هم مبلغی به بدهی گذشته اضافه شود و هیچ راهکاری هم برای آن ندارند و گوش شنوایی هم برای برطرف کردن ضعفها و ایرادها وجود ندارد تصمیم کاملا عوض شد و آقای قریب کنار کشید.


ضمنا خواهش من این است که استعفای آقای قریب به منزله تعارض و اختلاف با اشخاص تعبیر نشود و مثلا بگویند با افتخاری مشکل داشته و یا شرط گذاشته بود که منزوی مدیرعامل باشگاه شود.باور کنید علت استعفا مسائلی بسیار فراتر از این بحثها بود.قریب با این دوستانی که اکنون در حوزه مدیریت باشگاه فعالیت دارند بر سر حل مشکلات ساختاری اختلاف نظر عمیق داشت و اوضاع به گونه ای بود که هیچ نقطه روشنی در رسیدن به اشتراک نظر وجود نداشت.اما به هر حال من فقط می توانم بگویم که امیدوارم استقلال تحت هر مدیریتی که هست فقط به خاطر مردم به روزهای خوبش بازگردد تا هواداران که صاحبان اصلی باشگاه هستند از این حالت ناامیدی و ناراحتی خارج شوند.


سید امید صادقی

محمد حسین قریب

منبع: ورزش 3

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.varzesh3.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ورزش 3» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۵۹۵۰۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«۳۱ رویا» از جواد مولانیا به روی صحنه می‌رود

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین -در خلاصه داستان این اثر چنین آمده:« سی و یک رویا، قصه‌ی همه‌ی ماست. ما که رویایی داریم برای رفتن، برای ماندن، برای گفتن و برای سکوت کردن. احمد و مینا رویایی در سر دارند همچون ما، اما چه کسی شجاعت دست کشیدن دارد؟ و چه کسی شجاعت ماندن؟»

مولانیا که پیش‌ از این نمایش‌های موفق «سوتفاهم»، «آمادئوس»، «هوراشیو» و «دن‌کیشوت» و «خبری از او نیست» را به روی صحنه برده است. نمایش «آمادئوس» از جمله آثار موفق اجرا شده در دهه ۹۰ که مورد استقبال تماشاگران و کارشناسان واقع شد و مجید نوروزی برای بازی در این نمایش، برنده‌ی جایزه شانزدهمین جشن بازیگر خانه تیاتر شد؛ همچنین نمایش «هوراشیو» یکی از پرفروش‌ترین‌ نمایش‌های فروردین ۱۳۹۸ بود و «خبری از او نیست» با عبور از مرز یک میلیارد تومان،عناوین از پرفروش‌ترین‌ نمایش‌های هفته پایانی آذر و بهمن سال ۱۴۰۲ و نمایش امتیازدار تیوال را از آن خود کرد.

از دیگر عوامل می‌توان به سجاد قربانی، پریا یاراحمدی ( دستیاران اول کارگردان)، زهره آقامیر (دستیار دوم کارگردان)، علی حمصیان (عکاس، ساخت تیزر)، امیر محمدرفیع خواه (لوگوتایپ)و سارا حدادی ( مدیر روابط عمومی و مشاور رسانه‌ای و تبلیغات) اشاره کرد.

بازیگران و دیگر عوامل این اثر روانشناسانه متعاقبا اعلام خواهند شد.

۲۲۰۵۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903333

دیگر خبرها

  • جلسه اعضای هیات مدیره با سرمربی تیم استقلال
  • منزوی کردن زنان را قبول نداریم
  • همه احتمالات قهرمانی و بقا در لیگ برتر ایران/ شانس ماندن خوزستانی‌ها و نساجی چقدر است؟
  • برگزاری جلسه تودیع و معارفه اعضای هیأت مدیره ایران ایر
  • آیا عادی سازی روابط ریاض و تل آویو قریب الوقوع است؟
  • سمیعی با تیپ مدیرعاملی در آزادی (عکس)
  • منچستریونایتد و چلسی دو مقصد جذاب برای توماس توخل
  • بهره‌برداری قریب الوقوع از سد قیز قلعه‌سی
  • سرمربی تیم فوتبال سایپا برکنار شد
  • «۳۱ رویا» از جواد مولانیا به روی صحنه می‌رود